Servicekosten kunnen omlaag
 
Over ons

Servicekosten Consultancy heeft jarenlange ervaring opgedaan met het beheer van diverse, complexe vastgoed locaties, onder andere bij één van de grootste vastgoed herontwikkelaars van Nederland. We kennen de kant van de verhuurder als geen ander en weten ook haarfijn waar een goede servicekostenafrekening aan moet voldoen, maar ook waar mogelijke valkuilen zitten.

Herontwikkeling betekent vaak "vastgoed met een fikse uitdaging". Deze uitdaging zit niet alleen in “de stenen”, maar zeker ook in het beheer. Het is lastig antwoorden te vinden op (en verantwoording te kunnen afleggen over) o.a. complexe servicekostenvraagstukken. Hierbij zijn onderwerpen als achterstallig onderhoud, effecten van grote leegstand, verdeling van kosten tussen verhuurder en huurder en onduidelijk afspraken tussen huurder en verhuurder van grote invloed.

Een multi-disciplinaire aanpak is hierbij een must!
Voor het aanbieden van dit complete en specialistische dienstenpakket (van analyse van overeenkomst, de locatie, de voorschotten, de eindafrekening, servicekostenadvies, onderhandeling over terugbetalen van te veel betaalde servicekosten tot, indien noodzakelijk, het opstellen van een concept dagvaarding) heeft Servicekosten Consultancy een samenwerking met een advocatenkantoren, energiebureau's en accountantskantoren.

Is uw interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact met ons op. U zult versteld staan van de financiële voordelen die u kunt behalen.